5-6-2018 Interieurtrends Zomer 2018

U bent vast op zoek naar de nieuwste en tofste artikelen voor uw nieuwe of bestaande huis. Wat is er nou leuker om je woonkamer even te pimpen met de nieuwste trends van 2018 ! 
Er gaat in de zomer van 2018 niet alleen veel op meubelgebied veranderen ook ook accessoires hebben weer hele andere vormen en kleuren. 
Het eerste punt wat helemaal weer ''hot'' gaat worden is de bekende  ''Jungle Print'' groen word gemend met zwarte tinten. Ook een leuk effect is de muur ook een keer een gewaagd kleurtje te doen zoals op deze foto onderaan dit bericht.

Het tweede punt is een bekend van 2017 is dat de outdoor naar binnen komt. Je moet hier vooral denken aan planten, bloemen en verschillende soorten hout verwerkt in de meubels. Mensen vinden het leuk om dingen van buiten naar binnen te halen en om de (woon) kamer wat levendig en fleurig te maken.

Vind je planten minder leuk dat is er ook altijd nog de visgraat die helemaal weer terug in van weg geweest. Of het nou gaat om een houten vloer in visgraat, tegels voor jou badkamer of op jou sierkussens het kan allemaal !

Heb je zelf een vrij rustig interieur met de kleuren zoals wit, zwart of (licht) grijs dan kun je het ook altijd wat meer kleur geven door pasteltinten toe te voegen aan je bestaande interieur omdat dit wat op te fleuren. De echte trend-setters in de interieur branche geven aan dat je ''ijsjes kleuren'' kunt toevoegen, je moet hierbij denken aan de kleuren: framboos, aardbei of zelfs smurfen kleur blauw.

Wil je nou ook (meubel)inspiratie opdoen en wil je verschillende stijlen meubels met elkaar vergelijken en kijken wat bij elkaar matcht. Of wil je heel graag advies van een interieur stylist doe ons dan even een privé berichtje. 

Wij als 123woontrends vinden het belangrijk om onze klanten goed advies te geven welke kleuren bij elkaar passen en welke meubels je met elkaar kunt combineren. De mogelijkheden bij ons zijn eindeloos en kunnen zelfs maatwerk meubelen leveren met snelle levertijden. Als het nou gaat om een notenhout tv meubel of een eetkamertafel met een kolom of zwevend blad het is allemaal mogelijk. 

Slaapkamer

3-12-2017 Vloeren

Een laminaat eiken vloer

Een woonkamer moet een warme uitstraling hebben. Daar werd vaak vloerbedekking voor gebruikt, maar dat heeft zo zijn nadelen. Een vloerbedekking wordt gemakkelijk vuil. Wanneer er een vloeistof op wordt gemorst, moet het direct worden schoongemaakt. Laat je de vloeistof eerst opdrogen dan zal het veel moeilijker te verwijderen zijn. Ook wordt een vloerbedekking vuil door er met schoenen op te lopen. De zolen van de schoenen zijn vaak vuil en dat komt dan op de vloerbedekking. Na een bepaalde periode moet dat schoon worden gemaakt. Soms kun je dat zelf, maar vaak heb je daar een specialist voor nodig. Om deze nadelen te achterhalen wordt er nu vaak hout gebruikt. Soms wordt er nog wel een vloerkleed overgelegd, omdat het dan nog warmer aandoet.

Houten vloer
Hout in een woonkamer doet warm aan. Je kunt daarvoor massief houten planken gebruiken. Een massieve plankenvloer kun je zelf leggen. Je moet daarvoor wel een paar belangrijke regels in acht nemen. Zorg ervoor dat de planken niet tegen een muur worden aangelegd. Je hebt namelijk een ruimte nodig, zodat de planken kunnen uitzetten, indien ze warm worden. Zou je ze toch tegen de muur leggen dan zal de vloer omhoog worden gedrukt als het warm wordt. Ook is er een goede ondergrond vereist om geluidsoverlast te voorkomen. Een nadeel van massief houten planken is de prijs. Een dergelijke vloer is erg kostbaar. Daarom heeft men gezocht naar een andere oplossing en gevonden in het laminaat.

Laminaat
In een woon- en slaapkamer wordt de laatste jaren steeds vaker laminaat gelegd als vloerbedekking. Laminaat is een composietmateriaal. Het bestaat uit meerdere lagen. Vaak wordt het uit drie of vier lagen samengesteld. De onderste laag van het laminaat is melanine waarop een drager van high density board wordt gemaakt. Op deze laag komt dan het bedrukt papier wat het motief van hout kan hebben. Over de papierlaag komt vervolgens een kunststof toplaag. Deze toplaag wordt extra versterkt door aluminiumoxide of korind. Laminaat is gemakkelijk schoon te maken en wordt daarom ook vaak op een kinderkamer gebruikt.

Eiken laminaat
Wanneer er een eiken laminaat gewenst is, zijn hierbij de mogelijkheden zeer groot. Op de eerste plaats kun je kiezen uit licht of donker eiken. Welke soort je gebruikt in een woonkamer is afhankelijk van de inrichting. Een eiken laminaat vloer zal een zeer mooie uitstraling geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit rustiek eiken die het meest in de praktijk wordt gebruikt. Ook wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor naturel eiken of eiken waar een white wash laag op aangebracht is. Laat je zeker goed voorlichten wat voor soort vloer je neemt. Neem er altijd een van een goede kwaliteit. Wanneer je dat namelijk doet, kun je er vele jaren plezier van hebben. Ook zal een goede eiken laminaatvloer bijna niet meer te onderscheiden zijn van een die van echt eikenhout is gemaakt. De manier van leggen van het laminaat kan de inrichting van de kamer beïnvloeden. Je kunt de vloerdelen recht leggen, maar ook bijvoorbeeld in een visgraat. Door het kliksysteem kun je een laminaatvloer gemakkelijk zelf leggen. Vraag eerst wat de eisen zijn om een dergelijke vloer te leggen en daarna kun je dat gemakkelijk zelf doen.

© 2012 - 2021 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel