Slapen is gezond ! Creëer een mooie slaapkamer ruimte voor een heerlijke nachtrust.

Welkom op de pagina met ons uitgebreide assortiment slaapkamers. Je vindt hier zorgvuldig ontworpen slaapkamermeubels in verschillende stijlen. We staan er vaak niet bij stil, maar de slaapkamer is een ruimte in de woning waar we een groot deel van ons leven doorbrengen. Het is daarom ook belangrijk dat je in die ruimte goed kunt relaxen. Goed en ontspannen slapen heeft als voordeel, dat je een betere lichamelijke gezondheid hebt en uitgerust bent.  Je weerstand en immuunsysteem wordt hierdoor verhoogd en dus ben je beter beschermd tegen griep en allerlei andere vervelende infectie ziektes. Daarnaast is een goede nachtrust ook goed voor je psychische gezondheid. Een onspannen sfeer in de slaapkamer zorgt dus ook voor een betere concentratie, een beter geheugen en de kans op het krijgen van een depressie is hierdoor veel kleiner.

Om je maximaal te kunnen ontspannen in je slaapkamer, is het dus belangrijk dat je de slaapkamer inricht op een manier dat er ook een ontspannen sfeer ontstaat. Bij 123woontrends vind je dan ook een uitgebreid assortiment meubelen voor je slaapkamer, zoals ladekasten, garderobekasten / linnenkasten / kledingkasten en bedden / ledikanten op diverse afmetingen, waarmee je dit kan bereiken.

Bekijk onze inspirerende slaapkamers als je op zoek bent naar nieuwe ideeën. Bijna al onze slaapkamermeubels zijn uit voorraad leverbaar en dus snel en gratis bij u thuisbezorgd. Voor het monteren van de grote kasten en de ledikanten / bedden zitten er duidelijke montagehandleidingen bij, zodat het in elkaar zetten er van zeer eenvoudig is. Wil je dat wij voor u de slaapkamermeubelen monteren? Vraag < hier > dan een complete offerte aan.

Sorteer op
per pagina
  • Bed Royal in kleur Quinta
    Bed Royal in kleur Quinta

    Bed Royal is een volledig eiken bed en is eenvoudig te monteren. Het bed is leverbaar op verschillende breedtes.

    De hoogte van het hoofdbord is standaard 90 cm en de hoogte van het voetbord is 65 cm.

    € 396,00
Sorteer op
per pagina
© 2012 - 2023 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel