BESTELLEN

Een bestelling plaatsen in onze webshop is heel eenvoudig en kan op de volgende manier:

  1. Voeg de artikelen toe aan uw winkelwagen.
  2. Kies de betaalwijze.
  3. Vul uw gegevens in.
  4. Controleer & bevestig de bestelling.
  5. Het eindbedrag is altijd inclusief 21% BTW

U ontvangt direct een orderbevestiging op het opgegeven e-mailadres. 
Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan gelijk naar: info@123woontrends.nl

 

BETAALMETHODEN

Op welke manieren kan ik betalen bij 123woontrends.nl?

U kunt bij 123woontrends veilig online betalen met de meestgebruikte betalingsmethoden:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethoden van je eigen bank. Het bedrag zal ook direct bij ons worden bijgeschreven.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven en 123woontrends wordt geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

(dit kan met ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab en Van Lanschot Bankiers).

Vooruitbetalen

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van us bestelling eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van 123woontrends. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Indien 123woontrends na 7 werkdagen geen betaling heeft ontvangen dan zal de bestelling worden geannuleerd.

IBAN Banknr: NL96 RABO 017 02 36 625 t.n.v. 123woontrends te Wolvega. 

 

Rembours

U kunt uw bestelling ook onder rembours voorwaarden toegestuurd krijgen. De standaard kosten daarvoor bedragen 15,00 euro. De bezorger biedt uw bestelling bij u aan en u betaalt het bedrag aan de bezorger. De bozorger zal de zending pas uitreiken als het factuurbedrag inclusief rembourskosten is betaald.  

 

Veiligheid

Is het betalen bij 123woontrends.nl veilig?

Betalen bij 123woontrends.nl is uiteraard veilig. Uw gegevens worden optimaal beschermd. De Ideal betaling loopt via onze payment service provider Ogone in een beveiligde https://-omgeving.

 

Mijn vraag staat er niet bij, wat moet ik doen?

Staat uw vraag over betalen en veiligheid hier niet bij? Neem dan contact met ons op via info@123woontrends.nl dan zorgen wij voor een snel antwoord.

© 2012 - 2023 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel