Kleinmeubelen:

De hal is dé entree naar je thuis !

Een hal is de ontvangstruimte bij uitstek. Het schept een eerste indruk, een eerste contact met het leven in huis.Een hal heeft de functie verschillende ruimtes met elkaar te verbinden. Een hal kan door je hele huis lopen, meerdere ruimtes met elkaar verbindend. De hal is in dat geval de levensader van je huis.Recent krijgt de hal door verschillende binnenhuisarchitecten extra en vernieuwde aandacht. Terecht, want de hal beschikt over het vermogen, een subtiele maar toch beslissende indruk na te laten bij diegene die er doorheen wandelt. Aan een hal kan je namelijk zien hoe serieus jij je huis neemt.

De standaardfunctie van een hal is vaak een simpele doorloopruimte. Ergens in een hoek liggen wat schoenen weggestouwd en iets verderop liggen de jassen niet al te netjes over een trapleuning gedrapeerd.Toch is het niet zo moeilijk je kleine rommelige hal functioneel en overzichtelijk te maken en ook nog eens mooi en behaaglijk. Bij 123woontrends vindt je een grote keuze in mooie en functionele kapstokken. De meeste kapstokken worden tegenwoordig van kunstof en metaal gemaakt, maar dat betekend niet dat ze minder sfeervol zijn. Een kapstok uit de Cloe serie is gemaakt van geborsteld aluminium en past door zijn vormgeving perfect in een sfeervolle lifestyle interieur. Kortom, kies uw kapstok, bestel hem in de webshop en laat hem door ons gratis bij u thuis bezorgen.

Vaak zijn hallen niet zo breed, je kan ze daarom met een spiegel wat verbreden. Handig ook, want wanneer je naar buiten gaat kan je snel nog even kijken of die jas wel bij je nieuwe broek past. Een mooie ladekast kan in je entree uitstekend dienst doen als opbergplaats voor alle losse dingen. Of een ruimere garderobe voor de hal op de eerste verdieping als opbergplaats voor bijvoorbeeld handdoeken en bedovertrekken. Deze meubels maken je hallen netjes en ordentelijk.

Breng sfeer in de hal

Met gepaste sfeerbepalers en accessoires zet je je handtekening onder je interieur. Een verzorgde hal laat de huiselijke warmte beginnen bij de voordeur. Een paraplustandaard is bijvoorbeeld niet alleen praktisch, het is ook een mooi decoratief element dat de regenachtige dagen een beetje minder ellendig maken en zelfs een beetje opfleuren. Niet zoeken naar een plu als je toch al chagrijnig bent van de regen.

Je inrichting maak je compleet door aandacht te besteden aan details. Een mooie grote bank verandert de woning zeker, maar als je hal niet netjes is dan wordt het meubelstuk al snel potsierlijk . Wil je je woning tot in de puntjes verzorgd hebben, dan hoort daar aandacht voor de hal ook beslist bij. Koppel het aangename aan het functionele met 123woontrends en maak van jouw hal een ruimte waar je niet alleen graag voorbijkomt maar ook met plezier in blijft stilstaan. Thuiskomen wordt ontspannen.

© 2012 - 2023 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel