Bij 123woontrends vind je een ruime keus uit verschillende soorten kasten, voor alle mogelijke toepassingen. Of je nu een kast nodig hebt voor kleding, schoenen of waardevolle documenten, wij bieden de oplossing. Kies voor het design en de materialen die perfect op jouw persoonlijke wensen aansluiten. Ons assortiment meubels, wordt steeds geactualiseerd zodat wij je altijd kunnen informeren over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur en design. De keuze in kasten is groot.

Boekenkasten behoren wel tot de bekendste kasten. Boekenkasten worden vaak geassocieerd met status en elegantie. De boekenkasten met hun lange horizontale vlakken zorgen voor een duidelijke weergave van de ruggen van boeken. Uiteraard is de boekenkast ook een belangrijk onderdeel binnen de categorie kantoormeubels, al gaat het dan vooral om functionaliteit.

Vitrinekasten worden vaak gebruikt om iets in tentoon te stellen. Een kostbaar erfstuk of een mooie verzameling. Vaak hebben vitrinekasten ook een design waar je blik automatisch naar toe getrokken wordt.

Kasten werden normaal gesproken tegen de wand van de ruimte geplaatst. Denk aan kledingkasten en nachtkastjes in de slaapkamer. Daardoor zijn ze zowel optisch als functioneel actief binnen een interieur. Open kasten die van beide kanten kunnen worden bereikt zijn momenteel erg in opkomst en worden veelal gebruikt als afscheidingen tussen bijvoorbeeld bed en zithoek in studio’s en studentenkamers. Veel linnenkasten kunnen worden uitgebreid met extra planken en roedes. Zo kun je bijvoorbeeld een kledingkast voorzien van meer specifieke opbergruimte.

Materiaalkeuze bij kasten

Kasten worden vervaardigd uit veel verschillende materialen, van zeer kostbare en fijne tot uiterst robuuste. Van massief en duurzaam hout tot en met simpele maar doeltreffende oplossingen als spaanplaatconstructies. Bij 123woontrends zijn veel kasten te vinden, van de meest uiteenlopende materialen, waar onder eiken en mdf.

© 2012 - 2023 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel