Tafels : voor lekker lang gezamelijk tafelen

Als je het over een tafel hebt dan denken we al snel aan de grote tafel in de keuken of woonkamer. De zogenoemde eetkamertafel. Dat geeft gelijk aan hoe belangrijk dit meubel is. Eten en drinken, daar genieten we van en kunnen we niet zonder. En wij Nederlanders doen dat aan tafels en op stoelen. Tafels vormen daardoor het sociale middelpunt van onze inrichting. 123woontrends heeft een uitgebreid aanbod waar iedereen een tafel kan vinden die past bij zijn smaak, voorkeur en interieur.

Naast de eetkamertafel hebben we nog veel andere soorten tafels. Denk aan bijzettafels, hoektafels en natuurlijk de salontafels. Salontafels zijn er in nog meer verschillende uitvoeringen en materialen dan eetkamertafels. Zo zijn er ook hele handige functie tafels, waarbij er één of meerdere bladen kunnen draaien. Altijd handig en hierdoor heb je elke keer weer een andere ( nieuwe) vorm salontafel. Tafels worden vervaardigd uit de meest uiteenlopende materialen. Combinaties van chroom en glas, kunststof, metaal en natuurlijk hout.

Bij 123woontrends hebben we een enorme keuze aan tafels voor woonkamer, keuken en slaapkamer. Van elk design en voor elke toepassing. Bij ons vind je gemakkelijk een tafel die past. Het principe is simpel: uitzoeken, bestellen en gratis thuis laten bezorgen. 

© 2012 - 2023 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel