Kleine paketten

In Nederland leveren wij de kleinere pakketten over het algemeen binnen enkele werkdagen mits voorradig. (meestal versturen we binnen 1 a 2 werkdagen, maar als het heel erg druk is dan lukt dit niet altijd). Is een bepaald product echter niet op voorraad dan krijg je altijd bericht dat de levering wat langer duurt dan je van ons gewend bent. De verwachte levertijd wordt dan in datzelfde bericht kenbaar gemaakt.

We werken voor de kleinere pakketten samen met PostNL (TNT Post). Wanneer wij een pakketje aanbieden bij PostNL dan wordt dit meestal binnen 1 of 2 dagen bezorgd! Bent u niet thuis dan krijgt u bericht dat de postbode bij je aan de deur is geweest. Het pakketje wordt altijd nog een paar keer aangeboden maar u kan het ook zelf afhalen bij een afhaalpunt van TNT.

foto1.jpg

Middel grote paketten

Deze worden meestal verstuurd met DHL. U ontvangt tijdig een track en trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen en u ook weet wanneer uw bestelling wordt bezorgd. Deze leveringen duren in de regel 2 of 3 werkdagen.

Grote paketten

Deze worden via een proffesionele meubeltransportonderneming bij u thuis afgeleverd. Wij beschikkken over deskundige en klantgerichte vervoerders. Aangezien het plannen, laden en lossen van de grotere pakketten meer tijd kost dan een pakketje via de post versturen, duurt deze levering minimaal 5 en maximaal 15 werkdagen. Voordat de meubelen naar u toegebracht worden ontvangt u van ons bericht wanneer de meubelen geleverd worden.

     

Levertijd bij feestdagen en in vakantie periodes 

123woontrends zal trachten om alle bestelde artikelen zo spoedig mogelijk uit te leveren. Tijdens feestdagen en in vakantie periodes, is ons magazijn echter beperkt open. Hierdoor kan het zijn dat de levering van uw bestelling wat langer duurt dan normaal.

Levertijd indien het product ( tijdelijk ) is uitverkocht

Ondanks onze grote zorg voor een optimale webwinkel, kan het voorkomen dat een product ( tijdelijk ) uitverkocht is. Mocht dit het geval zijn, dan ontvangt u hierover direct van ons een bericht. Wij vertellen u in dat bericht de levertijd en als dat voor u te lang is, dan kunt u uw bestelling kostenloos annuleren en indien u betaald heeft, storten wij dezelfde dag nog uw geld terug op uw rekening. U bent dan weer volledig vrij in uw keuze uit onze andere modellen of die bij een andere winkel.

© 2012 - 2023 123WOONTRENDS.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel